QUE LOS QUE LO LEAN SE SIENTAN TAN FELICES COMO CUANDO PRUEBEN LAS RECETAS
PRIMERIZA
HOLA; SOY PRIMERIZA POR ESTOS MUNDOS DE LOS BLOGS, PERO MI AMOR POR LA COCINA ME HA LLEVADO A DECIDIRME . ESPERO QUE SEA DE VUESTRO AGRADO
sábado, 17 de diciembre de 2011
TURRON DE CREMA
INGREDIENTS
600 g de pols d'atmella
350g de sucre
4 rovells d'ou
74g de llet condensada
20gr de suc de llimona
2g de canyena en pols
PREPARACIÓ
Poseu en un cassó el sucre amb una mica d'aigua i feu-ho bullir fins que
arribi a 121ºc.
En un bol, poseu-hi la pols d'ametlla i la resta d'ingredients.
Afegiu-hi el xarop de sucre i remeneu-ho fins aconseguir una massa homogènia
Ompliu-ne en calent, uns motlles.Tapeu-los amb paper de plastic i prenseu-ho
lleugereament.
Deixeu-ho 24h a la nevera, traieu-ho dels motlles i acabeu-ho amb una capa de yema
poseu un ou sencer batut el foc amb 65gr.de sucre ,sensa deixar de remena fins que s'espesseeixi, poseu una capa sobre del torro i escampeu per damunt sucre i cremeu.
ANIMAROS QUE NO ES TAN DIFICIL. FELIZ NAVIDAD
Suscribirse a:
Entradas (Atom)