PRIMERIZA

HOLA; SOY PRIMERIZA POR ESTOS MUNDOS DE LOS BLOGS, PERO MI AMOR POR LA COCINA ME HA LLEVADO A DECIDIRME . ESPERO QUE SEA DE VUESTRO AGRADO















domingo, 23 de octubre de 2011

BIZCOCHO DE BONIATO

DOMINGO SIN SOL DIA TRISTE ME VOY  A LA COCINA PARA HACER UNA RECETA QUE VI EL OTRO DIA EN "CUINA PER LLAMINERS":

Ingredients

  • 400 g de moniato
  • 180 ml d'oli de girasol
  • 200 g de farina
  • 16 g d'impulsor (tipus Royal)
  • 4 g de bicarbonat sòdic (per a ús alimentari)
  • 3 ous
  • 200 g de sucre morè
  • un pols de sal
  • un pols de canyella
  • una cullerada petita d'essència de vainilla
Preparació:

Es couen els moniatos al forn o a la brasa.
Es deixen refredar i s'enretira la pela.
S'aixafa amb una forquilla fent-ne puré.
A continuació, s'hi barreja l'oli de girasol, la farina, l'impulsor i el bicarbonat.
Per altra banda, en un bol gran es baten els ous (amb l'ajuda de les barnilles elèctriques) juntament amb el sucre fins que tripliquin de volum.
S'afegeix, a poc a poc, la mescla dels ous amb la de moniato tot remenant amb l'ajuda d'una espàtula amb moviments suaus (procurant no desmuntar els ous).
Finalment, s'hi afegeix la sal i les espècies (canyella i vainilla).
S'aboca la preparació dins un motlle prèviament untat amb mantega i s'enforna dins el forn prèviament escalfat a 180ºC durant uns 45-50 minuts (fins que l'escuradents surti net).
Es retira del forn, es deixa refredar i tot seguit es desemmotlla.
Just abans de servir s'empolsima amb un xic de sucre
 
DELICIOSO ALGUIEN QUIERE UN TROZITO? PUES ENVIARME PETONETS JAJAJAJAJAJ

No hay comentarios:

Publicar un comentario