Ingredients
- 400 g de moniato
- 180 ml d'oli de girasol
- 200 g de farina
- 16 g d'impulsor (tipus Royal)
- 4 g de bicarbonat sòdic (per a ús alimentari)
- 3 ous
- 200 g de sucre morè
- un pols de sal
- un pols de canyella
- una cullerada petita d'essència de vainilla
Preparació:
Es deixen refredar i s'enretira la pela.
S'aixafa amb una forquilla fent-ne puré.
A continuació, s'hi barreja l'oli de girasol, la farina, l'impulsor i el bicarbonat.
Per altra banda, en un bol gran es baten els ous (amb l'ajuda de les barnilles elèctriques) juntament amb el sucre fins que tripliquin de volum.
S'afegeix, a poc a poc, la mescla dels ous amb la de moniato tot remenant amb l'ajuda d'una espàtula amb moviments suaus (procurant no desmuntar els ous).
Finalment, s'hi afegeix la sal i les espècies (canyella i vainilla).
DELICIOSO ALGUIEN QUIERE UN TROZITO? PUES ENVIARME PETONETS JAJAJAJAJAJ
S'aboca la preparació dins un motlle prèviament untat amb mantega i s'enforna dins el forn prèviament escalfat a 180ºC durant uns 45-50 minuts (fins que l'escuradents surti net).
Es retira del forn, es deixa refredar i tot seguit es desemmotlla.
Just abans de servir s'empolsima amb un xic de sucre
No hay comentarios:
Publicar un comentario